DIFICULTATE

difficulty

TIMP DE LUCRU

180 min
Makramee Baum klein

Instructiuni in 6 pasi
1

Pasul 1

Pregatiti bradutul din sarma  si taiati 2x10m din snurul de macrame facute ghem
2

Pasul 2

Acum înnodați un fir în vârful bradului pe tija metalică din dreapta exterioară și fixați nodul cu lipici. De asemenea, legați al doilea fir de vârful bradului de pe tija metalică din stânga exterioară și fixați nodul cu lipici 3

Pasul 3

Apoi începeți cu partea dreaptă. Firul este înfășurat în jurul tijei de metal din exterior spre interior de două ori, apoi firul este trecut înapoi între tija de metal exterioară și mijlocie și înfășurat o dată în jurul tijei de metal din mijloc. Acum treceți firul între mijloc și tija de metal exterioară din dreapta spre spate și puneți-l jos.


4

Pasul 4

Acum începeți cu partea stângă. Firul este înfășurat de 2 ori în jurul tijei de metal din exterior stânga din exterior spre interior, apoi firul este trecut înapoi între tija metalică exterioară și cea din mijloc și se înfășoară o dată în jurul tijei de metal din mijloc. Acum treceți firul între mijloc și tija de metal exterioară din stânga în spate și puneți-l jos. Întindeți firele din nou și din nou5

Pasul 5

Apoi reîncepi cu partea potrivită. Firul este din nou înfășurat în jurul tijei de metal din exterior spre interior de două ori, apoi firul este trecut înapoi între tija de metal exterioară și mijlocie și înfășurat o dată în jurul tijei de metal din mijloc. Treci firul între mijloc și tija de metal exterioară din dreapta spre spate și o pui jos. Întindeți firele din nou și din nou.


6

Pasul 6

Deci continui sa lucrezi alternativ. La final, înnodați firul și fixați-l cu lipici , lăsați-l să se usuce și tăiați toate capetele.