Instructiuni in 5 pasi

Fata de elementele listate mai jos, pentru realizarea acestei lucrari aveti nevoie de un bol, apa rece, un servetel cosmetic si 1x CR2032 button battery
1

Pasul 1

Curățați sticla cu detergent și apă. Utilizați buretele umezit și o picătură de lichid de spălat pentru a crea un concentrat de spumă. Cu ajutorul acestei spume, motivul decorativ poate fi aplicat mai ușor. Urmați instrucțiunile pentru motivele decorative și aplicați motivele pe sticlă.
2

Pasul 2

Lipiți bradul decorativ și cei 3 cerbi decorativi din lemn în sticlă cu lipici 3D. Pentru a face acest lucru, utilizați penseta și o frigăruie din lemn. Folosiți frigaruiul de lemn pentru a aplica o cantitate mică de adeziv 3D pe suprafața bradului.
3

Pasul 3

Imprastiați fulgii de zapada decorativi si puneți deasupra cateva pene decorative.
4th

Pasul 4

Introduceți butonul bateriei în lanțul ușor micro LED și lipiți-l cu adeziv fierbinte în centrul inferior al capacului de plută. Înfășurați firul acoperit în jurul carcasei bateriei și fixați-l și cu adeziv fierbinte. Înfășurați lanțul de lumini într-o spirală și apoi puneți-l într-o formă de spirală în jurul pomului de Crăciun.
5

Pasul 5

Înfășurați de două ori panglica aurie cu sclipici în jurul gâtului sticlei și legați-o cu o buclă pe o parte. Lipiți câteva pene decorative pe banda suspendată cu adeziv fierbinte și legați un nod la capăt.