DIFFICULTY

difficulty

DURATION

30 min


Instructiuni in 9 pasi


Pasul 1
Pentru a
realiza pandantivul din ciment creativ, aveti nevoie de o matrita de turnare elastica, un cantar digital si un mic recipient de plastic, precum si un bat de lemn pentru a amesteca. Raportul de amestecare: 1 parte de apa: 5 parti de ciment pentru bijuterii.

Pasul 2
Cantariti apa si apoi adaugati treptat cimentul pentru bijuterii. Se amesteca cu un bat de lemn pana cand devine o masa omogena.

Pasul 3
Acum, pute
ti umple matrita cu compusul de turnare. Matrita trebuie intotdeauna curatata cu detergent si apa inainte de a fi umpluta. Daca apar bule, ar trebui sa atingeți de cateva ori matrita de masa de lucru.

Pasul 4
Temperatura
si umiditatea curenta a aerului determina timpul de uscare. Cu toate acestea, este recomandabil sa scoateti pandantivul doar a doua zi. Permiteți uscarea ulterioara.

Pasul 5
Partea superioar
a o puteti finisa cu smirghel fin.

Pasul 6
Pentru a decora pandantivul, lipi
ti doua benzi adezive sub forma de linii drepte pe el.

Pasul 7
Intindeti uniform adezivul cu ajutorul unei pensule. Lasati se usuce aproximativ 5 minute. Asezati fulgii deco metal pe suprafața acoperita cu adeziv. Apasati usor fulgii deco metal cu un deget. Apoi puteti indeparta fulgii care depasesc suprafata cu o perie plata curata, intinzand orizontal pe suprafata metalica decorativa.

Pasul 8
Intindetil lacul de protectie Deco Metal cu o perie fina si curata pe suprafata metalica. Lasa-l sa se usuce bine.

Pasul 9
Deschide
ti inelul cu diametrul de 8 mm folosind doi clesti plati. Tineti ferm inelul cu o pereche de clesti in timp ce spatiul inelului este orientat in sus, deschideti acum inelul inapoi folosind a doua pereche de clesti. Introduceti inelul in pandantiv, apoi o margea Shamballa si lantul metalic. Inchideti inelul folosind ambii clesti.