DIFFICULTY

difficulty

DURATION

60 min

 Instructiuni in 15 pasi

Pasul 1
Pulverizati placa de lemn cu spray Chalky Finish alb. Lasati sa se usuce aproximativ doua ore. Repetati inca o data acest pas.

Pasul 2
Vopsiti raftul cu vopseaua aurie Extreme Sheen. Lasati sa se usuce bine.

Pasul 3
Stergeti sticlele cu o carpa pentru a indeparta praful si alte resturi.

Pasul 4
Asezati o sticla central pe platoul rotativ si vopsiti partea inferioara a sticlei cu vopseaua aurie Extreme Sheen cu ajutorul unei pensule. Este important ca peria sa fie permanent suficient de imbibata in vopsea.

Pasul 5
Apoi, vopsiti marginea deschiderii sticlei cu vopsea aurie Extreme Sheen. Lăsati să se usuce bine. Vositi si cealalta sticla.

Pasul 6
Odata ce gatul sticlei s-a uscat, intoarceti sticlele cu capul in jos si aplicati vopseaua pe fundul sticlelor. Lasati se usuce bine.

Pasul 7
Pulverizati adeziv non-permanent pe partea din spate a sablonului Botanic. Asezati sablonul in conformitate cu imaginea si cu ajutorul unei pensule apclicati vopseaua aurie Extreme Sheen. Apoi scoateti sablonul imediat.

Pasul 8
Fixati suportul metalic pe placa Pin & Peg.

Pasul 9
Atasati banda dublu adeziva pe partea din spate a inscripției din lemn (in asa fel incat banda adeziva sa nu fie perceptibila vizual intre litere) si lipiti inscriptia pe placa.

Pasul 10
Infasurati firul alb-negru pe gatul sticlelor de 5 ori si faceti un nod strans. Pentru fiecare sticla, luati cate un pandantiv frunzulita si atasati-l la capatul firului.

Pasul 11
Tăiati 2 curele din piele la lungimea dorita cu ajutorul unei foarfeci.

Pasul 12
Perforeaza curelele din piele la capetele lor cu clestele de perforat. Asigurati-va ca gaurile sunt centrate si nu prea aproape de margine, astfel incat sa nu poata fi smulse.

Pasul 13
Insurubati curelele din piele in orificiile corespunzatoare de pe tabla cu ajutorul elementelor de fixare aurii.

Pasul 14
In cele din urma, agațati raftul de buclele curelelor din piele.

Pasul 15
Puneti, de exemplu, o planta in suportul metalic. Pe imagine, este umplut cu burete pentru flori uscate si flori artificiale.